2018. szeptember 2., vasárnap

Sorozatajánló: Requiem

Képtalálat a következőre: „requiem netflix”
Sziasztok!

Most egy remek sorozatot fogok nektek bemutatni, amit még nyár közepén láttam, de esélyes, hogy újra nézem, hisz borzasztóan tetszett. Egyelőre egy évad jött ki, s az is csupén 6 részes. Bízom benne, hogy lesz második évad, bár erről semmi infót nem találtam a neten. A sorozat műfaja:  thriller dráma.
A történet szerint Matilda Gray, aki egy sikeres csellista, élete a feje tetejére áll, ami anyja öngyilkosságával kezdődik. Miután anyja cuccait tüzetesebben átvizsgálta, rájön, hogy anyja korán sem az, akinek ő ismerte. Rengeteg titok övezi a kis családot. Legjobb barátjával, Hal-el, ellátogatnak egy kisebb városba, hisz Matilda meggyőződött arról, hogy ott megtalálja kérdéseire a választ. Ott fényderül több mindenre is, pl.: Matilda anyja, mégsem az anyja, hanem inkább az elrablója; a valódi szülei a kisvárosban élnek, ahova ellátogatott; s különös, természetfeletti erők uralkodnak a városka körül, amit nem lehet megmagyarázni.
A sorozat angol nyelvű, viszont találni hozzá magyar feliratot.

Miért ajánlom a sorozatot? Ha szereted a természetfeletti dolgokat, de unod a szimpla démonos történeteket, akkor ez a neked való sorozat. Itt ugyanis egy démon se fordul meg a képernyőn. Helyette angyalok repkednek le, s fel. Vigyázz, mert eleinte könnyen bele lehet kavarodni a dolgokba.

Kinek ajánlom? Leginkább olyan embereknek, akik nem félnek a sötétbe, s imádják a misztikus dolgokat.



Értékelés: 8/10

Forrás/Segédanyag:
Wikipédia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Neva Bajkowe Szablony